Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa GTV 1.8 TWIN SPARK малейййй малееее

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

valia ти направо ни разби представите за жени, както каза и b_angelov абе още немога да усмисля
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Сега остава и аз да се науча да пера и да готвя...
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от valia Покажи съобщение
        Това са неща от обща култура. Имам няколко познати автомонтьори
        Добре ти се отразява средата - не съм пич а пичка, преебана биела ..
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

лека полека и нещата си отиват към бойама верно си е завидно тва дето го казваш чек ме срам че аз него знам

Comment

Чакам лип чакам верно си ми писна само да стане и ше ида на околосветско с нея

Comment

Пич на дядо ми 146-цата боксер 1.7 16в тека смени маслото преди 2 години и си замина още не е тръгнала

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

e мноо мерси

Comment

Просто казвам...но то си е до маистори....нема се плашиш

B&B Racing | bb-racingteam.com
                  Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

ем плаша се неплаша вече 2 месеца чекам писна ми къв е тоя моя късмет бах мааму.Ония па ся той зе да ме мотка 1500 лв за материали му дадох до сега много ли са?Незнам вече ко да прая колко излиза горе-доло основен ремонт
                    ;щото мисля му искам ф-ри за всеки цент който съм му дал,ко за некой не са за мен са доста пари и ако пак се появи дефект незнам.Обеснявами че коляновия вал бил крив и го исправяли на специална машина!!!!!!!!!?Колко време се прави такъв ремонт мислех че е седмица две а то стана 2 месеца на първи

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                      Сега остава и аз да се науча да пера и да готвя...

Ако се научиш и мусака да правиш и си готов
                      А по темата : Не е виновен и автоджамбазина който му е продал колата . В повечето случаи продавача даже и не знае в какво състояние е даден двигател . Аз в момента бера ядове с едно чудо на Японската индустрия : Nissan Primera 2.0 TD 2000г . Та въпросния Нисан го купуваме от Дупница и се тръгва за Варна , в Севлиево вече роди ( гръмна радиатор ) сменихме го и пак газ , след седмица започна да хлопа и дрънчи на задна скорост , а преди 3 дни започна да си хвърля водата през аспуха .
                      В резултат главата спукана на 3 места помежду клапаните а на задната изронена запечатката . 450лв за скорстна кутия и 600лв за глава + цената на Нисана + не се знае още колко за майстори , и ето ти един нов магазински нискобюджетен автомобил .
                      Сами сме си виновни че купуваме огризките на Европа .
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от jorokulishev Покажи съобщение
                        Обеснявами че коляновия вал бил крив и го исправяли на специална машина!!!!!!!!!?Колко време се прави такъв ремонт мислех че е седмица две а то стана 2 месеца на първи

На менгеме ли го изправят

Да неби да имаш крив тунел на коляновия вал.
                        Alfa Mito 1.4
                        156 2.0 155 ex
                        156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

ем плаша се неплаша вече 2 месеца чекам писна ми къв е тоя моя късмет бах мааму.Ония па ся той зе да ме мотка 1500 лв за материали му дадох до сега много ли са?Незнам вече ко да прая колко излиза горе-доло основен ремонт
                          ;щото мисля му искам ф-ри за всеки цент който съм му дал,ко за некой не са за мен са доста пари и ако пак се появи дефект незнам.Обеснявами че коляновия вал бил крив и го исправяли на специална машина!!!!!!!!!?Колко време се прави такъв ремонт мислех че е седмица две а то стана 2 месеца на първи
                          Нещо те ебават майсторите,крива е баба им!! Давай вала да го оправим за 1 ден!!
                          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                          0899832271 Сашо

Comment

Ем то хубаво ма колата е вече из цялото им хали и ко се откажа сигурно ше ми даде 3-4 човала части и купето и аре.Никога не ме е било толкова яд.Другото което се чудя е дали от толкова стоене на паркинга нема ли да се обади нещо друго като я взема?Моля се да нема проблем че незнам.......

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                              Нещо те ебават майсторите,крива е баба им!! Давай вала да го оправим за 1 ден!!

ИСкаш да кажеш че е невъзможно ли ?
                              Да отивам и да почвам

Comment

Ем то хубаво ма колата е вече из цялото им хали и ко се откажа сигурно ше ми даде 3-4 човала части и купето и аре.Никога не ме е било толкова яд.Другото което се чудя е дали от толкова стоене на паркинга нема ли да се обади нещо друго като я взема?Моля се да нема проблем че незнам.......
                                Взимай си парите,
                                качвай частите в багажника и при нас!! Ние знаем кое от къде е!!
                                RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                                0899832271 Сашо

Comment

Working...
                                X